Skip to content

Auto restauratie na schade

Als u auto restauratie nodig heeft bij uw beschadigde auto, dan kunnen wij dit voor u realiseren. Zo kunnen wij diverse reparaties uitvoeren en spuitwerk realiseren. Daarnaast kunnen wij uw auto tevens schoonmaken, interieur reinigen en diepe reinigingen uitvoeren. Kortom, u kunt uw auto bij ons weer als nieuw laten maken. Welke diensten u ook nodig heeft, groot of klein, wij voeren ze graag voor u uit.

Auto restauratie & spuiterij

Uw auto of oldtimer kunt u bij ons laten spuiten. Als u graag uw auto een nieuwe kleur geeft of schade wilt overspuiten dan kunnen wij dit voor u doen. In een speciale plek die hiervoor in is gericht voeren wij de reparaties uit. Zo maken wij eerste de auto spuitklaar. We bewerken eventueel krassen en als u dat wilt dan kunnen wij deukjes wegplamuren. De hele auto wordt eerst lichtjes opgeschuurd en geprepareerd. Daarna vindt een grondige reiniging plaats. Hierdoor zal het lak beter blijven zitten. Daarna vindt in een speciaal hok in de autospuiterij de spuitbehandeling plaats. De autospuiterij is stofvrij en heeft een specifieke temperatuur. Hierdoor wordt het resultaat strak en professioneel. Wanneer uw auto in een nieuwe kleur gespoten wordt dan gaan we in meerdere sessies over de auto heen. Zo krijgt de auto een diepe kleur en zit er een dikkere laag verf over de auto.

Auto restauratie bij autoschade in Helmond

Naast het overspuiten van de auto in de autospuiterij kunnen verschillende behandelingen worden gedaan. Zo kunnen verschillende reparaties worden uitgevoerd. Zeker bij schade kan dit handig zijn. We kunnen deuken verwijderen en delen van de auto vervangen. Alles van kleine schades tot grotere schades kunnen wij aanpakken zodat uw auto er weer goed bij staat. Denk hierbij aan krasjes doordat sleutels tegen de auto zijn gekomen of parkeer krasjes. Een deuk doordat u tegen een paaltje bent gereden of doordat iemand tegen uw auto is gekomen kan bij ons in de autospuiterij ook verholpen worden. Schoonmaakdiensten

Daarnaast kan de auto ook van binnen worden schoongemaakt en gereinigd naast de auto restauratie. Alles om uw auto er weer fris en schoon uit te late zien. De auto wordt dan schoon helemaal gezogen. De matten worden gereinigd en de bekleding wordt gereinigd. We zullen het interieur ook meenemen met speciaal schoonmaakmiddel. Hierdoor ziet alles er weer fris uit en ruikt uw auto heerlijk. Bij vlekken en viezigheid kan een intensere reiniging worden gedaan. Heeft u bijvoorbeeld flinke vlekken in het bekleding dan kunnen wij dit ook verwijderen. Zo is de grondige reiniging zeker mogelijk doordat wij een stoommachine gebruiken en speciale middelen hebben.